Autóalkatrész kereső

Keresett kifejezés:
Gyártmány:
Alkatrész ár (Ft.):
min.:
max.:
Alkatrész állapot:


Autóalkatrész fajta:

Megosztás

Kapcsolat

Cég:Moniber Kft
Adószám: 11584184-2-05
Cím: 3433 Nyékládháza
Ady E. u. 49/a 

Tel: +36 46 704-142
Fax: +36 42 591-240
Mobil:+36 30 928-1525

E-mail: 
info@oninditocentrum.hu
moniber@moniber.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 16:30
Kedd: 8.00 - 16:30
Szerda: 8.00 - 16:30
Csütörtök: 8.00 - 16:30
Péntek: 8.00 - 16:30
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Gyakori kérdések

Mekkora készlettel rendelkeznek? Ki tudnak szolgálni szervizeket, viszonteladókat is?

Természetesen. Önindítóból, generátorból, felújított használt acélfelniből nagy tételben, jelentős kedvezménnyel tudjuk partnereinket kiszolgálni és akár folyamatosan ellátni, a forgalmazni kívánt termékkel.

Mekkora készlettel rendelkeznek, sokat kell várni a termékekre, ha nincs raktáron?

Önindítóból, generátorból, valamint a felújított használt acélfelniből is több ezer darabos készlettel rendelkezünk így, ha telepünkön nem is rendelkezünk épp az említett termékekből a keresett típussal, 24 órán belül be tudjuk szerezni, így tudjuk tartani magunkat a 3 munkanapos kiszállításhoz.

Mennyi időn belül kapom meg a megrendelt autóalkatrészt?

Az Önindítócentrum.hu oldalon megrendelt, önindítót, generátort, új, vagy használt acélfelniket, bontott autóalkatrészeket 3 munkanapon belül országosan kiküldjük.

Új és felújított önindító

Az indítómotor a gépjármű beindítására szolgál. Az indítómotor egyenáramú villany motor, amely indításkor a gépjárműmotor főtengelyét megforgassa a beinduláshoz szükséges fordulatszámra. A forgórészének tengelye bordázott, ezen csúszik a rajta levő, behúzó mágnessel mozgatott fogaskerék /bendix/ a lendkerék fogaskoszorújába. A fogaskerék és a tengely között szabadonfutó van, amely megvédi az indítómotort a beindult motortól. A jó működés elengedhetetlen a gépjármű használatához.
Keresse fel műhelyünket, hibafelvételezés és árajánlattétel után szakszerűen megjavítjuk a lehető leggyorsabban, kiváló minőségben, garanciával, reális áron. Üzletünkben tartunk a szereléshez szükséges anyagokat, eszközöket.

Ha tudja milyen generátor szükséges autójához, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi kipostázzuk a garanciális generátorát.

Ajánlatkérés»