Autóalkatrész kereső

Keresett kifejezés:
Gyártmány:
Alkatrész ár (Ft.):
min.:
max.:
Alkatrész állapot:


Autóalkatrész fajta:

Megosztás

Kapcsolat

Cég:Moniber Kft
Adószám: 11584184-2-05
Cím: 3433 Nyékládháza
Ady E. u. 49/a 

Tel: +36 46 704-142
Fax: +36 42 591-240
Mobil:+36 30 928-1525

E-mail: 
info@oninditocentrum.hu
moniber@moniber.hu

Nyitvatartás:
Hétfő: 8.00 - 16:30
Kedd: 8.00 - 16:30
Szerda: 8.00 - 16:30
Csütörtök: 8.00 - 16:30
Péntek: 8.00 - 16:30
Szombat: Zárva
Vasárnap: Zárva

Gyakori kérdések

Mennyibe kerül a házhoz szállítás?

Amennyiben kis tételű vásárlásról van szó, a posta által kiadott és vállalt díjszabás érvényes, minden az Önindítócentrum.hu oldalon megrendelt, önindító, generátor, új, vagy használt acélfelni és bontott autóalkatrészekre is.

Mekkora készlettel rendelkeznek? Ki tudnak szolgálni szervizeket, viszonteladókat is?

Természetesen. Önindítóból, generátorból, felújított használt acélfelniből nagy tételben, jelentős kedvezménnyel tudjuk partnereinket kiszolgálni és akár folyamatosan ellátni, a forgalmazni kívánt termékkel.

Mennyi időn belül kapom meg a megrendelt autóalkatrészt?

Az Önindítócentrum.hu oldalon megrendelt, önindítót, generátort, új, vagy használt acélfelniket, bontott autóalkatrészeket 3 munkanapon belül országosan kiküldjük.

Új és felújított önindító

Az indítómotor a gépjármű beindítására szolgál. Az indítómotor egyenáramú villany motor, amely indításkor a gépjárműmotor főtengelyét megforgassa a beinduláshoz szükséges fordulatszámra. A forgórészének tengelye bordázott, ezen csúszik a rajta levő, behúzó mágnessel mozgatott fogaskerék /bendix/ a lendkerék fogaskoszorújába. A fogaskerék és a tengely között szabadonfutó van, amely megvédi az indítómotort a beindult motortól. A jó működés elengedhetetlen a gépjármű használatához.
Keresse fel műhelyünket, hibafelvételezés és árajánlattétel után szakszerűen megjavítjuk a lehető leggyorsabban, kiváló minőségben, garanciával, reális áron. Üzletünkben tartunk a szereléshez szükséges anyagokat, eszközöket.

Ha tudja milyen generátor szükséges autójához, vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi kipostázzuk a garanciális generátorát.

Ajánlatkérés»